اطلاعات لازم در خصوص شیوه های جدید کاشت مو
همه چیز درباره روش های کاشت مو
اطلاعات لازم در خصوص شیوه های جدید کاشت مو: حتما شما هم بر این حقیقت واقف هستید که تاثیر مو بر چهره هر فرد، انکار ناپذیر است. افراد بسیار زیادی بنا به علل متعدد مانند ژنتیک و یا حادثه، بخشی و یا حتی تمامی موهای سر خود را از دست داده اند و تنها چاره ای که برای از بین بردن این عارضه دارند، کاشت مو می باشد. در این مقاله قصد داریم که آگاهی شما عزیزان را در این خصوص و روش های جدید و مردنی که در اختیار پزشکان هست، را بالا ببریم و اطلاعات لازم در خصوص شیوه های جدید کاشت مو را به شما ارائه دهیم تا با دیدی باز تصمیم خود را عملی کنید.
انواع روش های کاشت مو
روشی که به منظور ترمیم موهای از دست رفته خود می توانید استفاده کنید، کاشت مو است. در این روش، عمل به صورت سرپایی و همچنین بی حسی موصعی انجام می شود. به مدت چند روز بعد از جراحی، پانسمان ها بر روی سر باقی می مانند. بعلاوه، لازم است به منظور تعویض پانسمان و شستوشو سر به مطب پزشک مراجعه نمایید. لازم به ذکر است که بیمار در طی جراحی هیچگونه دردی را حس نخواهد کرد. ۲ هفنه بعد از عمل فرد می تواند دوش بگیرد. موهای کاشته شده در ابتدا به مدت ۲ هفته رشد کرده و سپس شروع بع ریزش می کنند. اما جای هیچ نگرانی نیست به این خاطر که این ریختن به معنای موفقیت آمیز بودن پیون مو طبیعی است.
کاشت مو به روش FUT
در این روش از کاشت مو، از پشت سر نوارب باریک و گوچک که شامف حدودا ۲۰۰۰ گرافت و ۹۰۰۰ الی ۸۰۰۰ تار مو میباشد، برداشته شده و در مرحله بعد با استفاده از میکروسکوپ گروهی از تیم اجرایی جراحی، گرافت های فولیکول مو به صورت یکی، دو و یا سه تایی جدا شده و برای کاشت مو استفاده میشوند. در صورتی که فرد متقاضی تمایلی به تراشیدن تمامی موهای خود ندارد، این روش به آنها توصیه می شود به این خاطر که در این روش کاشت مو فقط کافیست فرد قسمت مورد نیاز در جراحی را بتراشد. سرعت پیوند در این روش بسیار بالا است. از دیگر مزایا این روش، برداشت زیاد با حداقل میزان بخیه می باشد.
کاشت مو به روش FIT
این روش نیز تا حدودی مانند روش FUT میباشد و تنها تفاوت آن این است که فولیکول های موجود در بانک مو با استفاده از وسیله ای به نام پانچ، برداشته می شوند و برای پیوند گرافت ها نیز از همان وسیله استفاده می کنند. کاشت مو به روش FIT برای آن دسته از افراد مناسب و کاربردی است که بخش کوچکی از صورت و یا ابرو خود به مو احتیاج دارند.
کاشت مو به روش ترکیبی
کاشت مو ترکیبی، از ترکیب دو روش FIT و FUT به وجود می آید. افرادی که دچار طاسی شده اند، می توانند از این روش برای ترمیم موهای از داده خود استفاده کنند. رضایتمندی افراد از نتیجه به دست آمده روش ترکیبی بسیار زیاد است. در این روش به منظور تراکم بیشتر موها، از تعداد گرافت های بیشتری برای کاشت استفاده می شود. سرعت عمل در این روش بسیار بالاست به این صورت که بیشترین تعداد تار مو در کمترین زمان ممکن کاشته می شوند. یکی از نکات بسیار مهمی که باید پزشک به آن توجه داشته باشد، زاویه کاشت است و گرافت های تکی در جلو سر و گرافت های چند مویی در قسمت وسط و پشت سر کاشته شوند.
کاشت مو به روش SUT
در روش SUT با استفاده از پانچ لیزری توسط پزشک، برداشت و پیوند مو انجام می شود. هزینه کاشت مو به این روش در کلینیک های با تجربه مناسب و به صرفه است. خوشبختانه این روش باعث می شود که هیچگونه اثری از جای زخم و بخیه باقی نماند. از دیگر مزایا این روش می توان به نداشتن درد و خونریزی اشاره کرد. خبر خوب این است که با استفاده از این روش خط رویشی بسیار طبیعی و همچنین با تراکمی بالا داشته باشید و افراد به سختی قادر به تشخیص خواهند بود که شما جراحی کاشت مو انجام داده اید. لازم است بدانید که در این شیوه به دلیل فریز کردن فولیکولی های برداشته شده از بانک مو هیچ فولیکولی از بین نمیرود. این متد جزء پر طرفدارترین شیوههای کشت در اروپا و آمریکا میباشد.
کاشت مو به روش سلولهای بنیادی
همانطور که پیشتر به آن پرداختیم، روش های بسیار متعددی از قبیل FIT، FUT، SUT برای کاشت مو وجود دارد. علاوه بر روش های ذکر شده، روش نوین دیگری نیز وجود دارد که به تازگی کشف شده است و در پرونده خود موفقیت های چشمگیری را ثبت کرده است. علاوه بر این، نسبت به سایر روش ها، پیشینه قابل قبول تری دارد. این روش استفاده از سلول های بنیادی است که به عنوان PRP هم شناخته می شود. هدف از سلول درمانی در این شیوه جدید کاشت این است که سلولهای زایا از فولیکولهای مو جدا شده و مجدد کشت داده میشوند و در ادامه تعداد بسیار زیادی سلول زایا دوباره به پوست سر تزریق میشوند. نتیجه حاصل شده از این روش به این صورت خواهد بود که یا موهای نازک شده قبلیريال مجدد رشد کرده و ضخیم می شوند و یا فولیکول های جدید ساخته می شوند. محققین این روش را کشف کرده اند و شاهد موفقیت های چشمگیر آن نیز بوده اند. تحقیقات نشان داده است که میزان شده تعداد سلولهای بنیادی در قسمتهای پر مو و قسمتهای طاس مساوی می باشند.اما اختلاف موجود در این دو ناحیه به علت تعداد سلول هایی است که به نام Progenitor Cells شناخته شده است. این سلول در نواحی طاس بسیار کمتر از نواحی پر تراکم مو وجود دارد. سلول های زایا در این روش، وظیفه دارند که پیاز مو جدید را تولید کنند. بعد از مغز استخوان، پیاز مو استخوان دومین بافت فعال در بدن میباشد که کار تقسیم سلولی و ایجاد سلولهای جدید را ایفا می کند. .
یک پاسخ بنویسید